Wandel jij mee tegen de eenzaamheid?

Na het grote succes van de eerste fase van ons initiatief #samennooitmeeralleen willen wij graag iedereen die zich eenzaam voelt of een hart heeft voor de eenzaamheid graag uitnodigen voor een wandeling tegen de eenzaamheid.

Onder het mom van “ikwandelmetjemee.nl” zetten we zo allemaal flinke stappen om de groeiende eenzaamheid de kop in te drukken.

Het streven is deze wandeling op iedere laatste zondag van de maand te doen, mits de corona maatregelen het toe laten en de weersomstandigheden gunstig genoeg zullen zijn.

Inschrijven is absoluut verplicht en kan hier of ook via deze link, natuurlijk vinden we het heel erg fijn als je iedere laatste zondag van de maand mee wil wandelen, maar voor onze administratie is het essentieel dat je wel inschrijft per datum en kan maximaal tot 48 uur van te voren. Dus zet een herinnering in je agenda, maximaal op iedere laatste vrijdagochtend.

De agenda ziet er al volgt uit:

Aangezien tweede kerstdag op zondag 26 december valt dit jaar vervroegen we deze wandeling met 1 week.

Deel ook na je inschrijven graag deze onderstaande post op Instagram met deze 5 hashtags #ikwandelmetjemee #ikbenwandelaer #wandelingtegendeeenzaamheid #walkagainstloneliness #samennooitmeeralleen

We kijken er naar uit je te verwelkomen op de wandeling tegen de eenzaamheid. Wees niet eenzaam of alleen, maar wordt Wandelaer.